top of page

S M I D I G

Adrenalinas fodral är kompakt och smidigt för att du enkelt ska kunna bära med dig dina mediciner.  Dessutom finns plats för kreditkort för de situationer man inte vill bära på både plånbok och mediciner. Alltid med plats för två Epipen på ett smidigt sätt, för din säkerhet.

Anpassad efter Epipen

Det ska inte behöva vara krångligt att bära med sig sina livsnödvändiga mediciner. För att få ett smidigt fodral har måtten anpassats för att så kompakt som möjligt rymma två Epipen's. Smidigt och tryggt på samma gång!

Plats för betalkort

På baksidan av Adrenalinas fodral finns plats att förvara betalkort, där kommer du smidigt åt korten utan att öppna fodralet och pilla bland medicinerna. Genom att ha betalkorten i medicinfodralet kan du ibland helt ersätta plånboken, smidigt va?

Smidigt men ändå säkert

Säkerhet är A och O. I en undersökning med 52 svarande allergiker svarade ca  40 % att de enbart bär med sig en spruta trots att deras läkare rekommenderar två. Med Adrenalinas fodral kan två Epipens förvaras och bäras med på ett smidigt och kompakt sätt, för säkerhets skull.

VitKortTransperant.png
Smidig zoom
bottom of page